Tjänster

Kinesiologi tejpning

Jag använder Kinesologitejp som behandlingsmetod för att öka cirkulationen  och aktivera kroppens självläkningsprocess.  Den upplevda smärtan minskas,  rörligheten ökar och  muskeln stimuleras till aktivering. Fungerar bra på axlar, nacke, rygg, höfter, ben, musarm, knäled, hälsporre mm

Medialitet,
Andevärlden,
Energier

När jag sökt i djupet av mitt väsen och öppnat upp för fler dimentioner, har den mediala delen, andevärlden blivit mer tydlig för mej.
Mina nära och kära på andra sidan har visat sej, gett mej budskap och styrka att lita på min intuition och tro på det som är sant i mitt hjärta. Dom guidar och vägleder mej på min väg och stöttar mej när jag känt mej vilsen.

Jag kan vara en kanal för dina guider, nära och kära på andra sidan och via min intuition och tarotkorten vägleda dej i de frågor du vill ha svar på. 
I nuläget gör jag och min vän/kollega gemensamma husrensningar där vi känner in energier, förmedlar budskap och hjälper dom energier som fasnat i den fysiska världen att få frid. 

Djur
kommunikation
/distans

Har du en fråga till ditt djur? Som djurkommunikatör tar jag kontakt med ditt djur telepatiskt eller fysisk träff, då är ägaren alltid med och vi har en dialog. 
Vill djuret kommunicera med mej tar jag emot bilder och känslor och kan förmedla bilder, känslor tillbaka, allt för att öka förståelsen mellan er. Jag kan använda healing för att lösa upp energi blockeringar och skapa balans hos ditt djur om det behövs. Kommunikationen sker alltid på djurets villkor.
Hästar och större djur besöker jag i deras hemmiljö, hundar och mindre djur kan jag ta emot enligt ök. 

Milersättning tillkommer efter 20km

Gongavslappning/
Gongbad och
Meditiation

Gongens ljud/vibrationer  fungerar som en slags stämgaffel för kropp och själ, vibrerar in på cellnivå och skapar balans och frigör mentala, emotionella och fysiska blockeringar.  Djupt liggande spänningar kan släppa och man kan uppleva både avslappning och ny energi efter ett gongbad.
Gongen spelar/vibrerar för ditt högsta bästa och för världsfred.

 Meditiation/
utvecklingsgrupp planerad start januari 2022. Välkommen att anmäla intresse via mail me.lugnagrepp@gmail.com

 

MediYoga

MediYogan stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten, balanserar kroppens nerv- och hormonsystem och bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. Hitta din inre kraft och lugn. 

Healing/Healing distans

Allowing Abundance Attunement (AAA) är ett gyllene högfrekvent ljus som öppnar dej för överflöd. Denna överflödsenergi flödar ner genom ditt kronchakra och vidare genom din chakrakanal och löser upp de blockeringar där du har begränsat dej själv från att ta emot det som är menat för dej.
Sker via handpåläggning eller på distans.

Husrensning av energier

Har du upplevt att det finns något i ditt hus som inte hör dit? Kanske är det dags för vårens stora husrensning?
Jag använder inte trasor, dammsugare eller svabb, men har med mej vit Salvia rökelse och mina tarotkort och tillsammans med en vän/kollega besöker vi ditt hem/lokal som Du upplever behöver rensas. Där känner vi in energier, förmedlar budskap och hjälper dom energier som fasnat i den fysiska världen att få frid.

Näringstillskott

Näringstillskottet är ett komplement till den maten vi äter och ger kroppen grundförutsättningarna för att fungera optimalt. Här erbjuds du en presentation och provsmakning av ett näringstillskott som enligt patent har en direkt påverkan på den enskilda cellen (NTC).

6115796.fitline.com