Tjänster

Kinesiologi tejpning

Jag använder Kinesologitejp som behandlingsmetod för att öka cirkulationen  och aktivera kroppens självläkningsprocess.  Den upplevda smärtan minskas,  rörligheten ökar och  muskeln stimuleras till aktivering. Fungerar bra på axlar, nacke, rygg, höfter, ben, musarm, knäled, hälsporre mm

Medicinsk Massageterapi
 

I den Massageterapeutiska behandlingen jobbar vi med helheten och skräddarsyr en behandling till dej. Samtal och tester styr vilka tekniker jag använder. Jag använder olika tekniker som Strain and counterstrain, triggerpunkter, stretch, longering, muskulering, massage, mm

OBS att behandling går att boka på Easyfitnesscenter utvalda datum!

Meditation/ utvecklingsgrupp

 Meditiation/
utvecklingsgrupp  Välkommen att anmäla intresse via mail me.lugnagrepp@gmail.com

Gongavslappning/
Gongbad

Gongens ljud/vibrationer  fungerar som en slags stämgaffel för kropp och själ, vibrerar in på cellnivå och skapar balans och frigör mentala, emotionella och fysiska blockeringar.  Djupt liggande spänningar kan släppa och man kan uppleva både avslappning och ny energi efter ett gongbad.
Gongen spelar/vibrerar för ditt högsta bästa och för världsfred. 

MediYoga

MediYogan stillar sinnet, ökar kroppsmedvetenheten, balanserar kroppens nerv- och hormonsystem och bidrar till ökad rörlighet, flexibilitet och styrka. Hitta din inre kraft och lugn. 

Healing/Healing distans

Allowing Abundance Attunement (AAA) är ett gyllene högfrekvent ljus som öppnar dej för överflöd. Denna överflödsenergi flödar ner genom ditt kronchakra och vidare genom din chakrakanal och löser upp de blockeringar där du har begränsat dej själv från att ta emot det som är menat för dej.
Sker via handpåläggning eller på distans.

Näringstillskott

Näringstillskottet är ett komplement till den maten vi äter och ger kroppen grundförutsättningarna för att fungera optimalt. Här erbjuds du en presentation och provsmakning av ett näringstillskott som enligt patent har en direkt påverkan på den enskilda cellen (NTC).

6115796.fitline.com